Bog & idéBirger Taylor

Bøger skrevet af Birger Taylor

Læs mere om Birger Taylor
1 produkter
1 produkter
Den akutte patient
Den akutte patientLars Steen Jacobsen
779,95 DKK
Indbundet
(0)
Den akutte patient

Mere om Birger Taylor

Der er forskellige bøger skrevet af Birger Taylor tilgængelig online hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Taylors nyeste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Den akutte patient" udgivet af Gyldendal - "Den akutte patient" udgivet af Munksgaard

Bøger skrevet af Birger Taylor

Du kan købe to bøger af Birger Taylor her hos Bog & idé. Find din favorit og køb den allerede nu. Du kan kun finde bøgerne fra Taylor som indbundet. Taylors bøger er desuden lavet i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Vælger du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Birger Taylors "Den akutte patient"

"Den akutte patient" er tilgængelig som indbundet. En indbundet bog har typisk et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.

Birger Taylor "Den akutte patient"

Det er muligt at købe Birger Taylors "Den akutte patient" som indbundet. At en bog er indbundet betyder, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil derudover typisk have smudsomslag. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Munksgaard.
Detaljer
Fulde navn:
Birger Taylor