Bog & idéBirger Thorsteinsson

Bøger skrevet af Birger Thorsteinsson

Læs mere om Birger Thorsteinsson
1 produkter
1 produkter
Diabetes
BOEGERTILSTAERKPRIS
DiabetesAnders Perner
332,96 DKK
Hæftet
(0)
Diabetes

Mere om Birger Thorsteinsson

Der er flere bøger fra Birger Thorsteinsson på den digitale boghylde hos Bog & idé. På listen nedenfor har du Thorsteinssons seneste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Diabetes" udgivet af Gyldendal - "Diabetes" udgivet af Gyldendal - "Diabetes" udgivet af Gyldendal Akademisk

Birger Thorsteinssons bøger

Du kan købe tre bøger af Birger Thorsteinsson her hos Bog & idé. Find din yndlings og køb den allerede nu. Du kan finde Birger Thorsteinsson bøger i et udvalg af formater. Bøgerne af Thorsteinsson er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Diabetes" af Birger Thorsteinsson

"Diabetes" kan købes som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.

Birger Thorsteinsson "Diabetes"

Det er muligt at købe Birger Thorsteinssons "Diabetes" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Birger Thorsteinsson