Bog & idéBirgit Abild Andersen

Bøger skrevet af Birgit Abild Andersen

Læs mere om Birgit Abild Andersen
1 produkter
1 produkter
Gymnasialt pædagogikum
Gymnasialt pædagogikumBirgit Abild Andersen
59,95 DKK
EBOG
(0)
Gymnasialt pædagogikum

Mere om Birgit Abild Andersen

Der er forskellige bøger fra Birgit Abild Andersen på den digitale boghylde hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Andersens nyeste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "At lære" udgivet af Samfundslitteratur - "At lære" udgivet af Samfundslitteratur - "At lære" udgivet af Samfundslitteratur

Mere om Birgit Abild Andersens bøger

Du kan købe tre bøger af Birgit Abild Andersen her hos Bog & idé. Find din yndlings og køb den allerede i dag. Andersens bøger fås i forskellige formater. Bøgerne af Andersen er kun en del af enkelt serie, og så er bøgerne publiceret af Samfundslitteratur.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil købe, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"At lære" af Birgit Abild Andersen

Hos Bog & idé er "At lære" tilgængelig som e-bog. Det betyder, at du kan læse "At lære" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har færdiggjort købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Samfundslitteratur.

Birgit Abild Andersen "At lære"

Det er muligt at købe Birgit Abild Andersens "At lære" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Samfundslitteratur.
Detaljer
Fulde navn:
Birgit Abild Andersen