Bog & idéBirgit Bjerre

Bøger skrevet af Birgit Bjerre

Læs mere om Birgit Bjerre
2 produkter
2 produkter
Det vi har
Det vi harBirgit Bjerre
259,95 DKK
Hæftet
(0)
Det vi har
uDkAnt #25
uDkAnt #25Flere forskellige
149,95 DKK
Hæftet
(0)
uDkAnt #25

Mere om Birgit Bjerre

Vi har hos Bog & idé flere bøger af Birgit Bjerre. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se nyeste udgivelser fra Bjerre.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Christine Swane " udgivet af Johannes Larsen Museet - "Skiønne Efterretninger" udgivet af Landbohistorisk Selskab - "Hans Syberg " udgivet af Johannes Larsen Museet

Bøger af Birgit Bjerre

Der er tre tilgængelige bøger af Birgit Bjerre hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede nu. Bøgerne fra Birgit Bjerre fås i flere forskellige formater. Bjerres bøger er desuden lavet i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag omfatter den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Christine Swane " af Birgit Bjerre

Hos Bog & idé er "Christine Swane " tilgængelig som indbundet. At en bog er indbundet vil sige, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil også typisk have smudsomslag. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Johannes Larsen Museet.

"Skiønne Efterretninger" af Birgit Bjerre

Det er muligt at købe Birgit Bjerres "Skiønne Efterretninger" som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der normalt et smudsomslag. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Landbohistorisk Selskab.
Detaljer
Fulde navn:
Birgit Bjerre