Bog & idéBirgit Chemnitz Kristiansen

Bøger skrevet af Birgit Chemnitz Kristiansen

Læs mere om Birgit Chemnitz Kristiansen
2 produkter
2 produkter
Kold januar
Kold januarBirgit Chemnitz Kristiansen
149,95 DKK
EBOG
(0)
Kold januar
JULEBREVET TIL HANNE
JULEBREVET TIL HANNEBirgit Chemnitz Kristiansen
129,95 DKK
EBOG
(0)
JULEBREVET TIL HANNE

Mere om Birgit Chemnitz Kristiansen

Du kan kun bestille en enkelt bog af Birgit Chemnitz Kristiansen her hos Bog & idé. Det er "Kold januar". Det er Forlaget Mellemgaard, der har udgivet den på dansk.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Kold januar" af Birgit Chemnitz Kristiansen

Det er muligt at købe Birgit Chemnitz Kristiansens "Kold januar" som ebog. Med "Kold januar" som e-bog kan du læse bogen når som helst og hvor som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter fuldendt køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Forlaget Mellemgaard.

Endnu en af Birgit Chemnitz Kristiansen skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Birgit Chemnitz Kristiansen