Bog & idéBirgit Dagmar Johansen

Bøger skrevet af Birgit Dagmar Johansen

Læs mere om Birgit Dagmar Johansen
8 produkter
8 produkter
Den skjulte lyst
Den skjulte lyst: En bog om fetichismeBirgit Dagmar Johansen Skov
69,95 DKK
EBOG
(0)
Den skjulte lyst: En bog om fetichisme
Incest
Incest. En beretning om seksuelt misbrug af børnBirgit Dagmar Johansen Skov
69,95 DKK
EBOG
(0)
Incest. En beretning om seksuelt misbrug af børn
Grib chancen
Grib chancenBirgit Dagmar Johansen Skov
69,95 DKK
e-bog
(0)
Grib chancen
Muldxarpens søn
Muldxarpens sønBirgit Dagmar Johansen
119,95 DKK
e-bog
(0)
Muldxarpens søn
Dit seksuelle indre
Dit seksuelle indreBirgit Dagmar Johansen Skov
69,95 DKK
EBOG
(0)
Dit seksuelle indre
Ruminsky-syndromet
Ruminsky-syndrometBirgit Dagmar Johansen
129,95 DKK
e-bog
(0)
Ruminsky-syndromet
Smertens lyst
Smertens lystBirgit Dagmar Johansen Skov
69,95 DKK
e-bog
(0)
Smertens lyst
Kærlighed har ingen alder
Kærlighed har ingen alderBirgit Dagmar Johansen Skov
69,95 DKK
e-bog
(0)
Kærlighed har ingen alder

Mere om Birgit Dagmar Johansen

Bog & idé tilbyder et bredt sortiment af bøger, der er skrevet af Birgit Dagmar Johansen. På listen nedenfor ser du de nyeste af Johansens bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Ruminsky-syndromet" udgivet af mellemgaard - "Ruminsky-syndromet" udgivet af Forlaget mellemgaard - "Den skjulte lyst" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Smertens lyst" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Incest" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Grib chancen" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Kærlighed har ingen alder" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Muldxarpens søn" udgivet af mellemgaard - "Jesus, Gud og alle de andre" udgivet af Helle - "Dit seksuelle indre" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Muldxarpens søn" udgivet af Mellemgaard - "Jesus, Gud og alle de andre" udgivet af Forlaget Helle

Bøger skrevet af Birgit Dagmar Johansen

Du kan købe 12 bøger af Birgit Dagmar Johansen her hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede i dag. Johansens bøger fås i forskellige formater. Bøgerne af Johansen er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Køber du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Birgit Dagmar Johansens "Ruminsky-syndromet"

Det er muligt at købe Birgit Dagmar Johansens "Ruminsky-syndromet" som e-bog. Det vil sige, at du kan læse "Ruminsky-syndromet" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har gennemført købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af mellemgaard.

Birgit Dagmar Johansen "Ruminsky-syndromet"

Det er muligt at købe Birgit Dagmar Johansens "Ruminsky-syndromet" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Forlaget mellemgaard.
Detaljer
Fulde navn:
Birgit Dagmar Johansen