Bog & idéBirgit Eriksson

Bøger skrevet af Birgit Eriksson

Læs mere om Birgit Eriksson
2 produkter
2 produkter
Ny kulturteori
BOEGERTILSTAERKPRIS
Ny kulturteoriLotte Philipsen
404,96 DKK
Indbundet
(1)
Ny kulturteori
Moderne dannelse
Moderne dannelseBirgit Eriksson
349,95 DKK
Hæftet
(2)
Moderne dannelse

Mere om Birgit Eriksson

Der er flere bøger skrevet af Birgit Eriksson online hos Bog & idé. På listen nedenfor ser du Erikssons seneste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Ny kulturteori" i serien "Sociologi" udgivet af Gyldendal - "Moderne dannelse" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Moderne dannelse" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Moderne dannelse" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Æstetisering" udgivet af Klim - "Kunstkritik og kulturkamp" udgivet af Klim

Birgit Erikssons bøger

Birgit Eriksson har seks bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Bøgerne fra Birgit Eriksson kan købes i flere forskellige formater. Bøgerne af Eriksson er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Bestiller du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Ny kulturteori" af Birgit Eriksson

"Ny kulturteori" kan købes som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er syet sammen, og uden om selve bogen er der tit et smudsomslag. Bogen er med i serien "Sociologi". Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

"Moderne dannelse" af Birgit Eriksson

Det er muligt at købe Birgit Erikssons "Moderne dannelse" som e-bog. Med en e-bogs-udgave af "Moderne dannelse" kan du læse den på dine foretrukne enhed, hvor du end er. Når du har afsluttet købet af bogen, kan du downloade den. Det er Aarhus Universitetsforlag, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Birgit Eriksson