Bog & idéBirgit Fynbo Steffensen

Bøger skrevet af Birgit Fynbo Steffensen

Læs mere om Birgit Fynbo Steffensen
1 produkter
1 produkter
Lungefysioterapi - en grundbog
BOEGERTILSTAERKPRIS
Lungefysioterapi - en grundbogMads Bisgaard Borup
260,96 DKK
Hæftet
(0)
Lungefysioterapi - en grundbog

Mere om Birgit Fynbo Steffensen

På den digitale boghylde hos Bog & idé ser du et stort antal bøger fra Birgit Fynbo Steffensen. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Steffensens seneste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Neurologi og neurorehabilitering" udgivet af Munksgaard - "Neurologi og neurorehabilitering" i serien "Ergo/fys Munksgaard" udgivet af Gyldendal - "Lungefysioterapi - en grundbog " i serien "Fysio/Munksgaard Danmark" udgivet af Gyldendal - "Basisbog i fysioterapi" udgivet af Munksgaard

Bøger skrevet af Birgit Fynbo Steffensen

Der er fire tilgængelige bøger af Birgit Fynbo Steffensen hos Bog & idé. Find din yndlings og bestil den allerede nu. Du kan købe Birgit Fynbo Steffensen bøger i udvalgte formater. Steffensen har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Birgit Fynbo Steffensens "Neurologi og neurorehabilitering"

Hos Bog & idé er "Neurologi og neurorehabilitering" tilgængelig som indbundet. At en bog er indbundet betyder, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil også typisk have smudsomslag. Det er Munksgaard, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

Birgit Fynbo Steffensen "Neurologi og neurorehabilitering"

Hos Bog & idé er "Neurologi og neurorehabilitering" tilgængelig som indbundet. En indbundet bog har tit et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen er med i Steffensens serie "Ergo/fys Munksgaard". Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Birgit Fynbo Steffensen