Bog & idéBirgit Jæger

Bøger skrevet af Birgit Jæger

Læs mere om Birgit Jæger
3 produkter
3 produkter
Ledelse i politisk styrede organisationer
BOEGERTILSTAERKPRIS
Ledelse i politisk styrede organisationerMargit Neisig
314,96 DKK
Hæftet
(1)
Ledelse i politisk styrede organisationer
Kommuner på nettet
Kommuner på nettetJæger Birgit
359,95 DKK
EBOG
(0)
Kommuner på nettet
Innovation og entreprenørskab
BOEGERTILSTAERKPRIS
Innovation og entreprenørskabJesper Piihl
278,96 DKK
Indbundet
(0)
Innovation og entreprenørskab

Mere om Birgit Jæger

Der findes forskellige bøger skrevet af Birgit Jæger på den digitale boghylde hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Jæger.
Leder du efter en bog på et bestemt sprog? Birgit Jægers bøger tilbydes på et udvalg af sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Ledelse i politisk styrede organisationer" udgivet af Gyldendal - "Innovation og entreprenørskab" udgivet af Gyldendal - "Young Technologies in Old Hands" udgivet af DJØF - "Kommuner på nettet" udgivet af DJØF

Bøger skrevet af Birgit Jæger

Du kan købe fire bøger af Birgit Jæger her hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede i dag. Du kan købe Birgit Jæger bøger i et udvalg af formater. Jægers bøger er desuden lavet i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Køber du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Ledelse i politisk styrede organisationer" af Birgit Jæger

Det er muligt at købe Birgit Jægers "Ledelse i politisk styrede organisationer" som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.

Birgit Jæger "Innovation og entreprenørskab"

Det er muligt at købe Birgit Jægers "Innovation og entreprenørskab" som indbundet. En indbundet bog har normalt et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Birgit Jæger