Bog & idéBirgit Jordansen

Bøger skrevet af Birgit Jordansen

Læs mere om Birgit Jordansen
1 produkter
1 produkter
Selvstyrende team
BOEGERTILSTAERKPRIS
Selvstyrende teamMai-Britt Herløv Petersen
341,96 DKK
Hæftet
(0)
Selvstyrende team

Mere om Birgit Jordansen

Hvis du søger en bog skrevet af Birgit Jordansen, kan du vælge i mellem et bredt udvalg på den digitale boghylde hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Jordansen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Paradigmer i praksis" udgivet af Djøf Forlag - "Paradigmer i praksis" udgivet af Handelshøjskolens Forlag - "Selvstyrende team" udgivet af Samfundslitteratur

Bøger skrevet af Birgit Jordansen

Du kan bestille tre bøger af Birgit Jordansen her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Jordansens bøger kommer kun som hæftet. Jordansens bøger er desuden publiceret i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Paradigmer i praksis" af Birgit Jordansen

"Paradigmer i praksis" findes på den digitale boghylde som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Djøf Forlag, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

Birgit Jordansen "Paradigmer i praksis"

"Paradigmer i praksis" er tilgængelig online som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Handelshøjskolens Forlag, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Birgit Jordansen