Bog & idéBirgit Kleist Pedersen

Bøger skrevet af Birgit Kleist Pedersen

Læs mere om Birgit Kleist Pedersen
1 produkter
1 produkter
Grønlandsk Kultur - og Samfundsforskning 2020-21
Grønlandsk Kultur - og Samfundsforskning 2020-21Birgit Kleist Pedersen
199,95 DKK
Hæftet
(0)
Grønlandsk Kultur - og Samfundsforskning 2020-21

Mere om Birgit Kleist Pedersen

Hvis du mangler en bog af Birgit Kleist Pedersen, kan du købe et bredt udbud tilgængelig hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de seneste udgivelser fra Pedersen.
Bøgerne fra Birgit Kleist Pedersen tilbydes på samtlige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Grønlandsk Kultur - og Samfundsforskning 2020-21" udgivet af Det Grønlandske Selskab - "Kalaaleq Nunarsuarmiorlu" udgivet af Ilisimatusarfik

Birgit Kleist Pedersens bøger

Du kan bestille to bøger af Birgit Kleist Pedersen her hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede i dag. Bøgerne fra Pedersen kommer bare som hæftet. Bøgerne af Pedersen er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag omfatter den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Grønlandsk Kultur - og Samfundsforskning 2020-21" af Birgit Kleist Pedersen

Det er muligt at købe Birgit Kleist Pedersens "Grønlandsk Kultur - og Samfundsforskning 2020-21" som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Det Grønlandske Selskab, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

Birgit Kleist Pedersen "Kalaaleq Nunarsuarmiorlu"

"Kalaaleq Nunarsuarmiorlu" kan købes online som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Ilisimatusarfik, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på kal.
Detaljer
Fulde navn:
Birgit Kleist Pedersen