Bog & idéBirgit Linnet Clemmensen

Bøger skrevet af Birgit Linnet Clemmensen

Læs mere om Birgit Linnet Clemmensen
1 produkter
1 produkter
Telerehabilitering
TelerehabiliteringKristian Kidholm
299,95 DKK
Hæftet
(0)
Telerehabilitering

Mere om Birgit Linnet Clemmensen

Hos Bog & idé kan du bare bestille en enkelt bog af Birgit Linnet Clemmensen. Bogen har titlen "Telerehabilitering". Det er Gyldendal, der har publiceret den på dansk. "Telerehabilitering" er desuden tilknyttet serien "Ergo/fys Munksgaard".

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Telerehabilitering" af Birgit Linnet Clemmensen

Hos Bog & idé er "Telerehabilitering" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er med i serien "Ergo/fys Munksgaard". Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.

Dette er en også en fantastisk bog fra Clemmensen, som du godt kan glæde dig til at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Birgit Linnet Clemmensen