Bog & idéBirgit Lohse

Bøger skrevet af Birgit Lohse

Læs mere om Birgit Lohse
3 produkter
3 produkter
Alles in Allem
Alles in AllemBirgit Lohse
469,95 DKK
Hæftet
(0)
Alles in Allem
Elementær Portugisisk Grammatik
Elementær Portugisisk GrammatikBirger Lohse
249,95 DKK
Indbundet
(0)
Elementær Portugisisk Grammatik
Alles in allem 2
BOEGERTILSTAERKPRIS
Alles in allem 2Birgit Lohse
395,96 DKK
Hæftet
(0)
Alles in allem 2

Mere om Birgit Lohse

Vi har hos Bog & idé forskellige bøger skrevet af Birgit Lohse. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Lohse.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Alles in allem" udgivet af Gyldendal - "Alles in Allem" udgivet af Systime - "Alles in allem 2" udgivet af Gyldendal - "Dansk minimalgrammatik" udgivet af Systime - "Tysk-Dansk Ordbog" i serien "Gyldendals røde ordbøger" udgivet af Gyldendal

Mere om Birgit Lohses bøger

Du kan købe fem bøger af Birgit Lohse her hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede i dag. Lohses bøger kommer i et udvalg af formater. Derudover er bøgerne fra Lohse opdelt i serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Bestiller du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Alles in allem" af Birgit Lohse

"Alles in allem" er til salg som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

"Alles in Allem" af Birgit Lohse

Hos Bog & idé er "Alles in Allem" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Systime.
Detaljer
Fulde navn:
Birgit Lohse