Bog & idéBirgit Lynge

Bøger skrevet af Birgit Lynge

Læs mere om Birgit Lynge
7 produkter
7 produkter
"Musisk helbredelse"
"Musisk helbredelse"Birgit Lynge
59,95 DKK
EBOG
(0)
"Musisk helbredelse"
"Rytmisk musik i Grønland"
"Rytmisk musik i Grønland"Birgit Lynge
59,95 DKK
EBOG
(0)
"Rytmisk musik i Grønland"
Med livet i hånden
Med livet i håndenBirgit Lynge
59,95 DKK
EBOG
(0)
Med livet i hånden
Visualisering & sansning
Visualisering & sansningBirgit Lynge
59,95 DKK
EBOG
(0)
Visualisering & sansning
SYNG SELV!
SYNG SELV! Birgit Lynge
59,95 DKK
EBOG
(0)
SYNG SELV!
Med livet i hånden
Med livet i håndenBirgit Lynge
269,95 DKK
Paperback
(0)
Med livet i hånden
Rejsning
RejsningBirgit Lynge
99,95 DKK
Lydbog
(0)
Rejsning

Mere om Birgit Lynge

På den digitale boghylde hos Bog & idé finder du et stort antal bøger skrevet af Birgit Lynge. På listen nedenfor har du de seneste af Lynges bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Musisk helbredelse" udgivet af Power-Design Books - "SYNG SELV! " udgivet af Power-Design Books - "Rytmisk musik i Grønland" udgivet af Power-Design Books - "Rejsning" udgivet af Forlaget mellemgaard - "Visualisering & sansning" udgivet af Power-Design - "Med livet i hånden" udgivet af Books on Demand - "Med livet i hånden" udgivet af Books on Demand

Bøger skrevet af Birgit Lynge

Der er syv tilgængelige udgivelser af Birgit Lynge hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Lynges bøger fås i forskellige formater. Bøgerne af Lynge er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Musisk helbredelse" af Birgit Lynge

Det er muligt at købe Birgit Lynges "Musisk helbredelse" som ebog. Med "Musisk helbredelse" som e-bog kan du læse bogen når som helst og hvor som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter færdiggjort køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Power-Design Books.

"SYNG SELV! " af Birgit Lynge

Hos Bog & idé er "SYNG SELV! " tilgængelig som ebog. Hvis du køber "SYNG SELV! " som e-bog, kan du downloade den på enhver enhed, så snart du har færdiggjort dit køb. Herefter er det lige til at gå i gang med at læse den. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Power-Design Books.
Detaljer
Fulde navn:
Birgit Lynge