Bog & idéBirgit Madsen & Peter Olesen

Bøger skrevet af Birgit Madsen & Peter Olesen

Læs mere om Birgit Madsen & Peter Olesen
1 produkter
1 produkter
Ældre om ensomhed - 25 ældre skriver om at være ensom
STREAM
Ældre om ensomhed - 25 ældre skriver om at være ensomBirgit Madsen & Peter Olesen
99,95 DKK
Lydbog
(1)
Ældre om ensomhed - 25 ældre skriver om at være ensom

Mere om Birgit Madsen & Peter Olesen

Du kan kun købe en enkelt bog af Birgit Madsen & Peter Olesen her hos Bog & idé. Det er "Ældre om ensomhed - 25 ældre skriver om at være ensom". Det er Lindhardt og Ringhof, der har udgivet den på dansk. "Ældre om ensomhed - 25 ældre skriver om at være ensom" er desuden tilknyttet serien "Audioteket".

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Birgit Madsen & Peter Olesens "Ældre om ensomhed - 25 ældre skriver om at være ensom"

"Ældre om ensomhed - 25 ældre skriver om at være ensom" er tilgængelig online som lydbog. Birgit Madsen & Peter Olesens "Ældre om ensomhed - 25 ældre skriver om at være ensom" fås desuden som lydbog, der kan downloades som mp3-fil efter aflsuttet køb. Så kan du have bogen med dig i dine daglige gøremål eller lytte til den, mens du er ude af huset. Bogen er en del af serien "Audioteket". Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Lindhardt og Ringhof.

Endnu en af Birgit Madsen & Peter Olesen skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Birgit Madsen & Peter Olesen