Bog & idéBirgit Marie Schmidt

Bøger skrevet af Birgit Marie Schmidt

Læs mere om Birgit Marie Schmidt
3 produkter
3 produkter
Big bang
Big bangBirgit Marie Schmidt
129,95 DKK
e-bog
(0)
Big bang
Vise ord fra himlen
Vise ord fra himlenBirgit Marie Schmidt
119,95 DKK
e-bog
(0)
Vise ord fra himlen
Min søgen efter det spirituelle
Min søgen efter det spirituelleBirgit Marie Schmidt
129,95 DKK
e-bog
(0)
Min søgen efter det spirituelle

Mere om Birgit Marie Schmidt

Birgit Marie Schmidt har forskellige bøger, der er tilgængelig hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de nyeste bogudgivelser fra Schmidt.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Min søgen efter det spirituelle" udgivet af mellemgaard - "Big bang" udgivet af mellemgaard - "Vise ord fra himlen" udgivet af mellemgaard - "Vise ord fra himlen" udgivet af mellemgaard

Mere om Birgit Marie Schmidts bøger

Du kan bestille fire bøger af Birgit Marie Schmidt her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Schmidts bøger kommer i samtlige formater. Schmidts bøger er desuden udgivet i en serie, og er publiceret af følgende forlag: mellemgaard.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Birgit Marie Schmidts "Min søgen efter det spirituelle"

Hos Bog & idé er "Min søgen efter det spirituelle" tilgængelig som e-bog. "Min søgen efter det spirituelle" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er fuldendt, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af mellemgaard.

Birgit Marie Schmidt "Big bang"

Det er muligt at købe Birgit Marie Schmidts "Big bang" som e-bog. Så snart du har fuldendt købet, kan du altså downloade "Big bang" på din enhed og begynde at læse. Det er mellemgaard, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Birgit Marie Schmidt