Bog & idéBirgit Rasmussen

Bøger skrevet af Birgit Rasmussen

Læs mere om Birgit Rasmussen
6 produkter
6 produkter
Anvisning 237: Lydisolering mellem boliger
Anvisning 237: Lydisolering mellem boligerDan Hoffmeyer
399,95 DKK
Hæftet
(0)
Anvisning 237: Lydisolering mellem boliger
Anvisning 244: Lydisolering af klimaskærmen
BOEGERTILSTAERKPRIS
Anvisning 244: Lydisolering af klimaskærmenClaus Møller Petersen
359,96 DKK
Hæftet
(0)
Anvisning 244: Lydisolering af klimaskærmen
Min tabte barndom og Udenfor rækkevidde
Min tabte barndom og Udenfor rækkeviddeBirgit Rasmussen
99,95 DKK
Paperback
(0)
Min tabte barndom og Udenfor rækkevidde
Anvisning 217: Udførelse af bygningsakustiske målinger
BOEGERTILSTAERKPRIS
Anvisning 217: Udførelse af bygningsakustiske målingerBirgit Rasmussen
134,96 DKK
Hæftet
(0)
Anvisning 217: Udførelse af bygningsakustiske målinger
Anvisning 245: Lydisolering i bygninger
BOEGERTILSTAERKPRIS
Anvisning 245: Lydisolering i bygningerClaus Møller Petersen
359,96 DKK
Hæftet
(0)
Anvisning 245: Lydisolering i bygninger
Anvisning 266: Småhuse
BOEGERTILSTAERKPRIS
Anvisning 266: SmåhuseNiels C. Bergsøe
359,96 DKK
Hæftet
(0)
Anvisning 266: Småhuse

Mere om Birgit Rasmussen

Birgit Rasmussen har en del bøger, der er tilgængelig online hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Rasmussen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Hvidbog - Ventilation af eksisterende etageboliger" udgivet af SBi Forlag - "Udførelse af bygningsakustiske målinger" i serien "SBI-anvisning" udgivet af Statens Byggeforskningsinstitut - "Udførelse af bygningsakustiske målinger " i serien "SBI-anvisning" udgivet af Statens Byggeforskningsinstitut - "Småhuse - indeklima og energi" i serien "SBI-anvisning" udgivet af Statens Byggeforskningsinstitut - "Lydisolering mellem boliger - eksisterende byggeri" i serien "SBI-anvisning" udgivet af Statens Byggeforskningsinstitut - "Lydisolering mellem boliger" i serien "SBI-anvisning" udgivet af Statens Byggeforskningsinstitut - "Min tabte barndom og Udenfor rækkevidde" udgivet af Birgit Rasmussen - "Lydisolering af klimaskærmen" i serien "SBI-anvisning" udgivet af Statens Byggeforskningsinstitut - "Lydisolering af klimaskærmen" i serien "SBI-anvisning" udgivet af Statens Byggeforskningsinstitut - "Lydisolering i bygninger - teori og vurdering" i serien "SBI-anvisning" udgivet af Statens Byggeforskningsinstitut - "Lydisolering mellem boliger - eksisterende byggeri" i serien "SBI-anvisning" udgivet af Statens Byggeforskningsinstitut - "Min tabte barndom og Udenfor rækkevidde" udgivet af Kahrius - "Lydisolering mellem boliger - nybyggeri" i serien "SBI-anvisning" udgivet af Statens Byggeforskningsinstitut - "Udførelse af bygningsakustiske målinger" i serien "SBI-anvisning" udgivet af Statens Byggeforskningsinstitut - "Slusegårdgravpladsen. Fundoversigt og genstandstyper" i serien "Jysk Arkæologisk Selskabs skrifter" udgivet af Jysk Arkæologisk Selskab - "Dialog og differentiering i skriveundervisningen" udgivet af Kroghs Forlag

Bøger af Birgit Rasmussen

Du kan købe 16 bøger af Birgit Rasmussen her hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede nu. Du kan bestille Birgit Rasmussen bøger i flere formater. Birgit Rasmussen bøger er desuden skrevet i flere forskellige serier, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Vælger du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Birgit Rasmussens "Hvidbog - Ventilation af eksisterende etageboliger"

"Hvidbog - Ventilation af eksisterende etageboliger" er tilgængelig online som paperback. Det gode ved paperback er, at det bløde omslag gør, at bogen kan være nemmere at sidde med. Det er SBi Forlag, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

Birgit Rasmussen "Udførelse af bygningsakustiske målinger"

"Udførelse af bygningsakustiske målinger" er tilgængelig online som pdf. Endnu en af Birgit Rasmussen fantastiske bøger, som er værd at læse. Bogen er en del af Rasmussens serie "SBI-anvisning". Det er Statens Byggeforskningsinstitut, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Birgit Rasmussen