Bog & idéBirgit Refsgaard Iversen

Bøger skrevet af Birgit Refsgaard Iversen

Læs mere om Birgit Refsgaard Iversen
3 produkter
3 produkter
Håndbog i sygepleje: Lunger
Håndbog i sygepleje: LungerBirgit Refsgaard Iversen
199,95 DKK
Hæftet
(0)
Håndbog i sygepleje: Lunger
Akut sygepleje
Akut sygeplejeMerete Gregersen
379,95 DKK
Hæftet
(0)
Akut sygepleje
Somatisk sygdom og sygepleje (SSA). Bind I-II (med iBog)
Somatisk sygdom og sygepleje (SSA). Bind I-II (med iBog)Anja Semke
1539,95 DKK
Indbundet
(0)
Somatisk sygdom og sygepleje (SSA). Bind I-II (med iBog)

Mere om Birgit Refsgaard Iversen

På den digitale boghylde hos Bog & idé finder du et stort antal bøger af Birgit Refsgaard Iversen. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Iversen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Akut sygepleje" udgivet af Gyldendal - "Håndbog i sygepleje: Lunger" udgivet af FADL's Forlag - "Somatisk sygdom og sygepleje (SSA). Bind I-II " i serien "Sosuserien¤SSA" udgivet af Gyldendal - "Sygepleje" i serien "Sosuserien" udgivet af Munksgaard - "Akut sygepleje" udgivet af Gyldendal - "Sygepleje" i serien "Sosu-serien Trin 2" udgivet af Munksgaard - "Akut sygepleje" udgivet af Munksgaard

Bøger af Birgit Refsgaard Iversen

Birgit Refsgaard Iversen har syv bøger online her hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede i dag. Iversens bøger fås i forskellige formater. Derudover er bøgerne fra Iversen inddelt i serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag omfatter den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Birgit Refsgaard Iversens "Akut sygepleje"

Det er muligt at købe Birgit Refsgaard Iversens "Akut sygepleje" som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.

"Håndbog i sygepleje: Lunger" af Birgit Refsgaard Iversen

Det er muligt at købe Birgit Refsgaard Iversens "Håndbog i sygepleje: Lunger" som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af FADL's Forlag.
Detaljer
Fulde navn:
Birgit Refsgaard Iversen