Bog & idéBirgit Signora Toft

Bøger skrevet af Birgit Signora Toft

Læs mere om Birgit Signora Toft
4 produkter
4 produkter
Mentorskabets muligheder
Mentorskabets mulighederBirgit Signora Toft
99,00 DKK
e-bog
(0)
Mentorskabets muligheder
Pausens kraft
Pausens kraftBirgit Signora Toft
49,95 DKK
e-bog
(0)
Pausens kraft
I lyset af mentor
I lyset af mentorBirgit Signora Toft
49,95 DKK
e-bog
(1)
I lyset af mentor
MentorNetværk
MentorNetværkLisa Ott & Birgit Signora Toft
189,95 DKK
PAPERBACK
(1)
MentorNetværk

Mere om Birgit Signora Toft

Bog & idé tilbyder et stort udbud af bøger, der er skrevet af Birgit Signora Toft. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Toft.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Benzodiazepiner - Afhængighed på recept" udgivet af HansReitzels - "MentorNetværk" udgivet af Direction Books - "Pausens kraft" udgivet af Gyldendal Business - "Pausens kraft" udgivet af Gyldendal Business - "Mentorskabets muligheder" i serien "Børsen Basic" udgivet af Børsen - "I lyset af mentor" udgivet af Gyldendal - "I lyset af mentor" udgivet af Gyldendal Business

Bøger skrevet af Birgit Signora Toft

Birgit Signora Toft har syv bøger online her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Bøgerne fra Birgit Signora Toft fås i samtlige formater. Toft har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Birgit Signora Tofts "Benzodiazepiner - Afhængighed på recept"

Hos Bog & idé er "Benzodiazepiner - Afhængighed på recept" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er HansReitzels, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

"MentorNetværk" af Birgit Signora Toft

Det er muligt at købe Birgit Signora Tofts "MentorNetværk" som paperback. En paperback-bog har et blødt omslag, og det er den mest prisvenlige udgave af de trykte bøger. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Direction Books.
Detaljer
Fulde navn:
Birgit Signora Toft