Bog & idéBirgit Tengberg-Hansen og Jørn Wiese

Bøger skrevet af Birgit Tengberg-Hansen og Jørn Wiese

Læs mere om Birgit Tengberg-Hansen og Jørn Wiese
2 produkter
2 produkter
En vivo
BOEGERTILSTAERKPRIS
En vivoElisabeth Laursen
404,96 DKK
Hæftet
(0)
En vivo
En vivo
BOEGERTILSTAERKPRIS
En vivoElisabeth Laursen
566,96 DKK
Hæftet
(0)
En vivo

Mere om Birgit Tengberg-Hansen og Jørn Wiese

Hvis du er på jagt efter en bog fra Birgit Tengberg-Hansen og Jørn Wiese, ser du et stort sortiment tilgængelig online hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se seneste bogudgivelser fra Wiese.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig spa.
- "En vivo - Øvebog" udgivet af Systime - "En vivo Tekstbog" udgivet af Systime

Birgit Tengberg-Hansen og Jørn Wieses bøger

Birgit Tengberg-Hansen og Jørn Wiese har to bøger online her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Bøgerne fra Wiese fås kun som hæftet. Wieses bøger er desuden publiceret i en serie, og så er bøgerne publiceret af Systime.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag dækker over den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Birgit Tengberg-Hansen og Jørn Wieses "En vivo - Øvebog"

Det er muligt at købe Birgit Tengberg-Hansen og Jørn Wieses "En vivo - Øvebog" som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Systime, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på spa.

"En vivo Tekstbog" af Birgit Tengberg-Hansen og Jørn Wiese

Det er muligt at købe Birgit Tengberg-Hansen og Jørn Wieses "En vivo Tekstbog" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Systime, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på spa.
Detaljer
Fulde navn:
Birgit Tengberg-Hansen og Jørn Wiese