Bog & idéBirgit Tengberg-Hansen

Bøger skrevet af Birgit Tengberg-Hansen

Læs mere om Birgit Tengberg-Hansen
2 produkter
2 produkter
En vivo
BOEGERTILSTAERKPRIS
En vivoElisabeth Laursen
404,96 DKK
Hæftet
(0)
En vivo
En vivo
BOEGERTILSTAERKPRIS
En vivoElisabeth Laursen
566,96 DKK
Hæftet
(0)
En vivo

Mere om Birgit Tengberg-Hansen

Der er en del bøger fra Birgit Tengberg-Hansen online hos Bog & idé. På listen nedenfor har du de nyeste af Tengberg-Hansens bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig spa.
- "En vivo - Øvebog" udgivet af Systime - "En vivo Tekstbog" udgivet af Systime

Mere om Birgit Tengberg-Hansens bøger

Birgit Tengberg-Hansen har to bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Tengberg-Hansens bøger fås kun som hæftet. Tengberg-Hansens bøger er desuden skrevet i en serie, og så er bøgerne publiceret af Systime.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"En vivo - Øvebog" af Birgit Tengberg-Hansen

Det er muligt at købe Birgit Tengberg-Hansens "En vivo - Øvebog" som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen kan købes online hos Bog & idé på spa og er publiceret af Systime.

"En vivo Tekstbog" af Birgit Tengberg-Hansen

Det er muligt at købe Birgit Tengberg-Hansens "En vivo Tekstbog" som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Systime, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på spa.
Detaljer
Fulde navn:
Birgit Tengberg-Hansen