Bog & idéBirgit Veronika Rævdal

Bøger skrevet af Birgit Veronika Rævdal

Læs mere om Birgit Veronika Rævdal
2 produkter
2 produkter
Seks uger med et mord
Seks uger med et mordBirgit Veronika Rævdal
79,95 DKK
EBOG
(0)
Seks uger med et mord
Seks uger med et mord
STREAM
Seks uger med et mordBirgit Veronika Rævdal
99,95 DKK
Lydbog
(0)
Seks uger med et mord

Mere om Birgit Veronika Rævdal

Der er flere forskellige bøger fra Birgit Veronika Rævdal online hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se seneste udgivelser fra Rævdal.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Seks uger med et mord" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Seks uger med et mord" udgivet af Lindhardt og Ringhof

Mere om Birgit Veronika Rævdals bøger

Der er to tilgængelige bøger af Birgit Veronika Rævdal hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede nu. Du kan finde Birgit Veronika Rævdal bøger i flere forskellige formater. Rævdals bøger er desuden udgivet i en serie, og er publiceret af følgende forlag: Lindhardt og Ringhof.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Birgit Veronika Rævdals "Seks uger med et mord"

"Seks uger med et mord" findes på den digitale boghylde som lydbog. Med Birgit Veronika Rævdals "Seks uger med et mord" som lydbog kan du lytte til bogen, når du er ude af huset eller er derhjemme og klarer de daglige gøremål. Download bogen til din smartphone som mp3-fil, og du kan have den med dig overalt. Det er Lindhardt og Ringhof, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

"Seks uger med et mord" af Birgit Veronika Rævdal

Det er muligt at købe Birgit Veronika Rævdals "Seks uger med et mord" som ebog. Så snart du har afsluttet købet, kan du altså downloade "Seks uger med et mord" på din enhed og begynde at læse. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Lindhardt og Ringhof.
Detaljer
Fulde navn:
Birgit Veronika Rævdal