Bog & idéBirgithe Kosovic

Bøger skrevet af Birgithe Kosovic

Læs mere om Birgithe Kosovic
1 produkter
1 produkter
Den inderste fare II
Den inderste fare IIBirgithe Kosovic
159,95 DKK
EBOG
(9)
Den inderste fare II

Mere om Birgithe Kosovic

Birgithe Kosovic har blot en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Bogen hedder "Den inderste fare II". Den er publiceret af Politikens Forlag på dansk. "Den inderste fare II" er desuden en del af serien "Erik Scavenius".

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil købe, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Birgithe Kosovics "Den inderste fare II"

Hos Bog & idé er "Den inderste fare II" tilgængelig som ebog. Det vil sige, at du kan læse "Den inderste fare II" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har færdiggjort købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Bogen er en del af serien "Erik Scavenius". Det er Politikens Forlag, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

Dette er en også en skøn bog fra Kosovic, som du godt kan glæde dig til at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Birgithe Kosovic