Bog & idéBirgitte Amalie Thorn

Bøger skrevet af Birgitte Amalie Thorn

Læs mere om Birgitte Amalie Thorn
2 produkter
2 produkter
Langt fra Leverpostej
STREAM
Langt fra LeverpostejBirgitte Amalie Thorn
149,95 DKK
Lydbog
(2)
Langt fra Leverpostej
En mand til Camilla
STREAM
En mand til CamillaBirgitte Amalie Thorn
119,95 DKK
Lydbog
(1)
En mand til Camilla

Mere om Birgitte Amalie Thorn

Her hos Bog & idé kan du vælge i mellem et stort sortiment af bøger skrevet af Birgitte Amalie Thorn. På listen nedenfor ser du Thorns nyeste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Langt fra Leverpostej" udgivet af Griffle - "En mand til Camilla" udgivet af Griffle

Bøger af Birgitte Amalie Thorn

Du kan bestille to bøger af Birgitte Amalie Thorn her hos Bog & idé. Find din yndlings og få fingrene i den allerede nu. Du kan kun finde bøgerne fra Thorn som lydbog. Thorns bøger er desuden lavet i en serie, og de er publiceret af Griffle.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Birgitte Amalie Thorns "Langt fra Leverpostej"

"Langt fra Leverpostej" er til salg som lydbog. Med Birgitte Amalie Thorns "Langt fra Leverpostej" som lydbog kan du høre bogen, når du er på farten eller er derhjemme og klarer de daglige gøremål. Download bogen til din telefon som mp3-fil, og du kan have den med dig overalt. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Griffle.

Birgitte Amalie Thorn "En mand til Camilla"

Det er muligt at købe Birgitte Amalie Thorns "En mand til Camilla" som lydbog. Når du køber "En mand til Camilla" som lydbog her hos Bog & idé, kan du downloade den som mp3-fil, så snart købet er gennemført. Det vil sige, at du med det samme er klar til at lytte til bogen. Det er Griffle, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Birgitte Amalie Thorn