Bog & idéBirgitte Andersen

Bøger skrevet af Birgitte Andersen

Læs mere om Birgitte Andersen
3 produkter
3 produkter
90-års fødselsdagen
90-års fødselsdagenBirgitte Andersen
119,95 DKK
Paperback
(0)
90-års fødselsdagen
Bag portieren
Bag portierenJoan Dansberg
149,95 DKK
EBOG
(0)
Bag portieren
Exilium - de fejlfødte
Exilium - De FejlfødteLinette Harpsøe
149,95 DKK
EBOG
(12)
Exilium - De Fejlfødte

Mere om Birgitte Andersen

På den digitale boghylde hos Bog & idé kan du købe et stort antal bøger af Birgitte Andersen. På listen nedenfor har du de nyeste af Andersens udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Danskbogen til social- og sundhedselever" udgivet af Gads Forlag - "Jeremias - den sidste hejduk" udgivet af mellemgaard - "Jeremias" udgivet af Forlaget mellemgaard - "Godmorgensange Godnatsange " udgivet af Klematis - "I troldkvindens værksted" udgivet af Aalborg Universitetsforlag - "Mungo Park. Rejser i Afrika 1795 - 97" udgivet af DreamLitt - "Sygepleje i primær sundhedssektor" udgivet af Gyldendal Akademisk - "Danskbogen til social- og sundhedselever" udgivet af Gad - "Mungo Parks eventyrlige rejse i Afrika" udgivet af Dreamlitt Aps - "Strategisk medledelse" udgivet af Gyldendal - "De der blev tilbage" udgivet af Frydenlund - "Sygepleje i primær sundhedssektor" udgivet af Munksgaard

Bøger skrevet af Birgitte Andersen

Du kan købe 12 bøger af Birgitte Andersen her hos Bog & idé. Find din favorit og få fingrene i den allerede i dag. Bøgerne fra Birgitte Andersen fås i udvalgte formater. Andersens bøger er desuden publiceret i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Vælger du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Birgitte Andersens "Danskbogen til social- og sundhedselever"

Hos Bog & idé er "Danskbogen til social- og sundhedselever" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Gads Forlag, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

"Jeremias - den sidste hejduk" af Birgitte Andersen

"Jeremias - den sidste hejduk" kan købes som e-bog. Med en e-bogs-udgave af "Jeremias - den sidste hejduk" kan du læse den på dine foretrukne enhed, hvor du end er. Når du har færdiggjort købet af bogen, kan du downloade den. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af mellemgaard.
Detaljer
Fulde navn:
Birgitte Andersen