Bog & idéBirgitte Baadegaard

Bøger skrevet af Birgitte Baadegaard

Læs mere om Birgitte Baadegaard
3 produkter
3 produkter
ManiFEST for kvinder
ManiFEST for kvinderBirgitte Baadegaard
149,95 DKK
Paperback
(0)
ManiFEST for kvinder
Hættemågens flugt
Hættemågens flugtBirgitte Baadegaard
79,00 DKK
e-bog
(0)
Hættemågens flugt
Når mænd og kvinder kommunikerer
Når mænd og kvinder kommunikererBirgitte Baadegaard
179,95 DKK
EBOG
(1)
Når mænd og kvinder kommunikerer

Mere om Birgitte Baadegaard

Vi har hos Bog & idé forskellige bøger af Birgitte Baadegaard. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Baadegaards nyeste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "ManiFEST for kvinder" udgivet af Lytteratur - "ManiFEST for kvinder" udgivet af Aronsen - "Når mænd og kvinder kommunikerer" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet - "Hættemågens flugt" udgivet af Q2Q - "Når mænd og kvinder kommunikerer" udgivet af Djøf Forlag - "Så søg det job - og få det!" udgivet af Q2Q - "Hættemågens flugt" udgivet af Q2Q

Birgitte Baadegaards bøger

Der er syv tilgængelige bogudgivelser af Birgitte Baadegaard hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede nu. Bøgerne fra Birgitte Baadegaard kan købes i udvalgte formater. Bøgerne af Baadegaard er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Bestiller du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Birgitte Baadegaards "ManiFEST for kvinder"

"ManiFEST for kvinder" kan købes som lydbog. Birgitte Baadegaards "ManiFEST for kvinder" fås desuden som lydbog, der kan downloades som mp3-fil efter aflsuttet køb. Så kan du have bogen med dig i dine daglige gøremål eller høre den, mens du er ude af huset. Det er Lytteratur, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

Birgitte Baadegaard "ManiFEST for kvinder"

Det er muligt at købe Birgitte Baadegaards "ManiFEST for kvinder" som hardback. Bøger med hardback har et hårdt omslag og en høj kvalitet. Det kan derfor være et godt valg, hvis du skal have bogen med nogen steder, blandt andet ud og rejse. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Aronsen.
Detaljer
Fulde navn:
Birgitte Baadegaard