Bog & idéBirgitte Bechgaard

Bøger skrevet af Birgitte Bechgaard

Læs mere om Birgitte Bechgaard
1 produkter
1 produkter
Psykodynamisk leksikon
BOEGERTILSTAERKPRIS
Psykodynamisk leksikonAlice Theilgaard
449,96 DKK
Hæftet
(0)
Psykodynamisk leksikon

Mere om Birgitte Bechgaard

Birgitte Bechgaard har mange bøger, der er til salg hos Bog & idé. På listen nedenfor ser du Bechgaards seneste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Psykodynamisk leksikon" udgivet af Gyldendal - "Klinisk sundhedspsykologi" udgivet af HansReitzels - "Klinisk sundhedspsykologi" udgivet af Munksgaard

Mere om Birgitte Bechgaards bøger

Der er tre tilgængelige bøger af Birgitte Bechgaard hos Bog & idé. Find din favorit og bestil den allerede nu. Du kan bestille Birgitte Bechgaard bøger i flere formater. Bechgaards bøger er desuden publiceret i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Birgitte Bechgaards "Psykodynamisk leksikon"

Det er muligt at købe Birgitte Bechgaards "Psykodynamisk leksikon" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

"Klinisk sundhedspsykologi" af Birgitte Bechgaard

Hos Bog & idé er "Klinisk sundhedspsykologi" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er HansReitzels, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Birgitte Bechgaard