Bog & idéBirgitte Bjørkman

Bøger skrevet af Birgitte Bjørkman

Læs mere om Birgitte Bjørkman
2 produkter
2 produkter
ON THE ROAD AGAIN .
BOEGERTILSTAERKPRIS
ON THE ROAD AGAIN .Bente Ovesen
89,96 DKK
Hardback
(0)
ON THE ROAD AGAIN .
Pårørende
PårørendeGunnar Evers m.fl.
129,95 DKK
SPIRALRYG
(0)
Pårørende

Mere om Birgitte Bjørkman

Birgitte Bjørkman har flere bøger, der findes på den digitale boghylde hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Bjørkman.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "On the road again - efter en rygmarvsskade" udgivet af RYK - Rygmarvsskadede i Danmark - "Pårørende - tæt på rygmarvsskadede" udgivet af RYK - Rygmarvsskadede i Danmark, Dansk Handicap Forbund

Bøger skrevet af Birgitte Bjørkman

Der er to tilgængelige bøger af Birgitte Bjørkman hos Bog & idé. Find din favorit og køb den allerede i dag. Bjørkmans bøger kommer i et udvalg af formater. Bøgerne af Bjørkman er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"On the road again - efter en rygmarvsskade" af Birgitte Bjørkman

Hos Bog & idé er "On the road again - efter en rygmarvsskade" tilgængelig som hardback. Det hårde omslag på hardback-bøger giver bogen en høj kvalitet og sikrer, at den holdbar, uanset hvor du tager den med hen. Det er RYK - Rygmarvsskadede i Danmark, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

Birgitte Bjørkman "Pårørende - tæt på rygmarvsskadede"

Det er muligt at købe Birgitte Bjørkmans "Pårørende - tæt på rygmarvsskadede" som spiralryg. Endnu en af Birgitte Bjørkman skønne bøger, som er værd at læse. Det er RYK - Rygmarvsskadede i Danmark, Dansk Handicap Forbund, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Birgitte Bjørkman