Bog & idéBirgitte Bjørn Stimpel

Bøger skrevet af Birgitte Bjørn Stimpel

Læs mere om Birgitte Bjørn Stimpel
2 produkter
2 produkter
Den palliative indsats
BOEGERTILSTAERKPRIS
Den palliative indsatsLotte Brøndum Kjelstrup
350,96 DKK
Hæftet
(0)
Den palliative indsats
Hospice
BOEGERTILSTAERKPRIS
HospiceRita Nielsen
314,96 DKK
Hæftet
(0)
Hospice

Mere om Birgitte Bjørn Stimpel

Der findes mange bøger fra Birgitte Bjørn Stimpel tilgængelig online hos Bog & idé. På listen nedenfor har du de seneste af Stimpels bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Hospice" udgivet af Gyldendal - "Den palliative indsats" udgivet af Gyldendal

Bøger af Birgitte Bjørn Stimpel

Du kan bestille to bøger af Birgitte Bjørn Stimpel her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Stimpels bøger kommer blot som hæftet. Stimpels bøger er desuden udgivet i en serie, og så er bøgerne udgivet af Gyldendal.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Hospice" af Birgitte Bjørn Stimpel

Hos Bog & idé er "Hospice" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.

Birgitte Bjørn Stimpel "Den palliative indsats"

"Den palliative indsats" findes på den digitale boghylde som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Birgitte Bjørn Stimpel