Bog & idéBirgitte Blicher Pedersen

Bøger skrevet af Birgitte Blicher Pedersen

Læs mere om Birgitte Blicher Pedersen
2 produkter
2 produkter
Apopleksi
BOEGERTILSTAERKPRIS
ApopleksiDorte Damgaard
314,96 DKK
Hæftet
(0)
Apopleksi
Somatisk sygdom og sygepleje (SSA). Bind I-II (med iBog)
Somatisk sygdom og sygepleje (SSA). Bind I-II (med iBog)Anja Semke
1539,95 DKK
Indbundet
(0)
Somatisk sygdom og sygepleje (SSA). Bind I-II (med iBog)

Mere om Birgitte Blicher Pedersen

På den digitale boghylde hos Bog & idé kan du købe et stort antal bøger af Birgitte Blicher Pedersen. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Pedersen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Somatisk sygdom og sygepleje (SSA). Bind I-II" i serien "Sosuserien¤SSA" udgivet af Gyldendal - "Sygepleje" i serien "Sosuserien" udgivet af Munksgaard - "Sygepleje " i serien "Sosu-serien Trin 2" udgivet af Munksgaard - "Apopleksi" udgivet af Gyldendal

Birgitte Blicher Pedersens bøger

Birgitte Blicher Pedersen har fire bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Du kan købe Birgitte Blicher Pedersen bøger i samtlige formater. Derudover er bøgerne fra Pedersen skrevet i serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Birgitte Blicher Pedersens "Somatisk sygdom og sygepleje (SSA). Bind I-II"

Hos Bog & idé er "Somatisk sygdom og sygepleje (SSA). Bind I-II" tilgængelig som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er sammensyede. Bogen er med i serien "Sosuserien¤SSA". Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.

"Sygepleje" af Birgitte Blicher Pedersen

"Sygepleje" kan købes som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er syet sammen. Bogen er en del af Pedersens serie "Sosuserien". Det er Munksgaard, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Birgitte Blicher Pedersen