Bog & idéBirgitte Bøcher Bennich

Bøger skrevet af Birgitte Bøcher Bennich

Læs mere om Birgitte Bøcher Bennich
1 produkter
1 produkter
Basal epidemiologi og statistik
Basal epidemiologi og statistikDorte Lindstrøm Vilstrup
199,95 DKK
Hæftet
(0)
Basal epidemiologi og statistik

Mere om Birgitte Bøcher Bennich

Der er kun én bog af Birgitte Bøcher Bennich tilgængelig hos Bog & idé. Det er "Basal epidemiologi og statistik". Det er Gyldendal, der har udgivet den på dansk. "Basal epidemiologi og statistik" er desuden en del af serien "Basal-serien".

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Birgitte Bøcher Bennichs "Basal epidemiologi og statistik"

"Basal epidemiologi og statistik" findes på den digitale boghylde som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er en del af serien "Basal-serien". Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

Dette er en også en skøn bog fra Bennich, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Birgitte Bøcher Bennich