Bog & idéBirgitte Brandstrup

Bøger skrevet af Birgitte Brandstrup

Læs mere om Birgitte Brandstrup
1 produkter
1 produkter
Rationel væske- og elektrolytbehandling
Rationel væske- og elektrolytbehandlingAllan Engquist
429,95 DKK
Hæftet
(0)
Rationel væske- og elektrolytbehandling

Mere om Birgitte Brandstrup

Vi har hos Bog & idé forskellige bøger af Birgitte Brandstrup. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Brandstrups seneste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Rationel væske- og elektrolytbehandling" udgivet af Gyldendal - "Rationel væske-, elektrolytbehandling og ernæring" udgivet af Gyldendal

Mere om Birgitte Brandstrups bøger

Der er to tilgængelige udgivelser af Birgitte Brandstrup hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede nu. Du kan kun finde bøgerne fra Brandstrup som hæftet. Brandstrups bøger er desuden publiceret i en serie, og så er bøgerne publiceret af Gyldendal.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Vælger du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Birgitte Brandstrups "Rationel væske- og elektrolytbehandling"

Det er muligt at købe Birgitte Brandstrups "Rationel væske- og elektrolytbehandling" som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.

"Rationel væske-, elektrolytbehandling og ernæring" af Birgitte Brandstrup

Det er muligt at købe Birgitte Brandstrups "Rationel væske-, elektrolytbehandling og ernæring" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Birgitte Brandstrup