Bog & idéBirgitte Egelund Olsen

Bøger skrevet af Birgitte Egelund Olsen

Læs mere om Birgitte Egelund Olsen
2 produkter
2 produkter
EU-retten i Danmark
EU-retten i DanmarkBirgitte Egelund Olsen & Karsten Engsig Sørensen (Red.)
979,95 DKK
Hardback
(0)
EU-retten i Danmark
EU-retten i Danmark
EU-retten i DanmarkBirgitte Egelund Olsen
959,95 DKK
EBOG
(0)
EU-retten i Danmark

Mere om Birgitte Egelund Olsen

Bog & idé tilbyder et bredt sortiment af bøger, der er skrevet af Birgitte Egelund Olsen. På listen nedenfor har du Olsens nyeste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "EU-retten i Danmark" udgivet af Djøf Forlag - "EU-retten i Danmark" udgivet af DJØF/Jurist- og Økonomforbundets Forlag - "Hvile i sig selv princippet" udgivet af DJØF

Bøger skrevet af Birgitte Egelund Olsen

Birgitte Egelund Olsen har tre bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Find din favorit og få fingrene i den allerede i dag. Olsens bøger fås i flere formater. Olsens bøger er desuden udgivet i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Birgitte Egelund Olsens "EU-retten i Danmark"

Hos Bog & idé er "EU-retten i Danmark" tilgængelig som hardback. Det hårde omslag på hardback-bøger giver bogen en høj kvalitet og sikrer, at den holdbar, uanset hvor du tager den med hen. Det er Djøf Forlag, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

Birgitte Egelund Olsen "EU-retten i Danmark"

Hos Bog & idé er "EU-retten i Danmark" tilgængelig som ebog. Med en e-bogs-udgave af "EU-retten i Danmark" kan du læse den på dine foretrukne enhed, hvor du end er. Når du har fuldendt købet af bogen, kan du downloade den. Det er DJØF/Jurist- og Økonomforbundets Forlag, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Birgitte Egelund Olsen