Bog & idéBirgitte Elle

Bøger skrevet af Birgitte Elle

Læs mere om Birgitte Elle
3 produkter
3 produkter
Klassisk og moderne pædagogisk teori
BOEGERTILSTAERKPRIS
Klassisk og moderne pædagogisk teoriSune Jon Hansen
521,96 DKK
Indbundet
(0)
Klassisk og moderne pædagogisk teori
Ny pædagogisk opslagsbog
Ny pædagogisk opslagsbogChristian Sandbjerg Hansen
399,95 DKK
Hæftet
(0)
Ny pædagogisk opslagsbog
Veje og omveje til universitetet
BOEGERTILSTAERKPRIS
Veje og omveje til universitetetBirgitte Elle
207,46 DKK
Hæftet
(1)
Veje og omveje til universitetet

Mere om Birgitte Elle

Vi har hos Bog & idé flere forskellige bøger fra Birgitte Elle. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Elles seneste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Pædagogik" udgivet af HansReitzels - "Klassisk og moderne pædagogisk teori" udgivet af HansReitzels - "Michael Kvium" udgivet af Gyldendal - "Klassisk og moderne pædagogisk teori" i serien "Pædagogik og samfund" udgivet af Gyldendal - "I tusmørket" udgivet af Zetland - "Bodil Udsen" udgivet af Gyldendal - "Bussen fra Bukarest" udgivet af Zetland - "Bodil Udsen. En biografi" udgivet af Gyldendal - "Bodil Udsen" udgivet af Gyldendal - "Ny pædagogisk opslagsbog" udgivet af Gyldendal - "Klassisk og moderne pædagogisk teori" udgivet af HansReitzels - "P47-læreruddannelsen" i serien "PPP" udgivet af Institut for pædagogik og psykologi, Danmarks Lærerhøjskole Statens Erhvervspædagogiske Læreruddannelse - "Pædagogisk vejledning" i serien "PPP serien" udgivet af Danmarks Lærerhøjskole, Institut for pædagogik og psykologi Statens Erhvervspædagogiske Læreruddannelse - "Bodil Udsen" udgivet af Gyldendal

Bøger skrevet af Birgitte Elle

Du kan finde 14 bøger af Birgitte Elle her hos Bog & idé. Find din favorit og bestil den allerede i dag. Bøgerne fra Birgitte Elle kommer i flere forskellige formater. Elle har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Birgitte Elles "Pædagogik"

Hos Bog & idé er "Pædagogik" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af HansReitzels.

Birgitte Elle "Klassisk og moderne pædagogisk teori"

Hos Bog & idé er "Klassisk og moderne pædagogisk teori" tilgængelig som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der tit et smudsomslag. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af HansReitzels.
Detaljer
Fulde navn:
Birgitte Elle