Bog & idéBirgitte Fink

Bøger skrevet af Birgitte Fink

Læs mere om Birgitte Fink
2 produkter
2 produkter
Breve fra London
BOEGERTILSTAERKPRIS
Breve fra LondonSine Krogh og Birgitte Fink
248,96 DKK
Indbundet
(1)
Breve fra London
Landskabsmaleren Harald Jerichau
BOEGERTILSTAERKPRIS
Landskabsmaleren Harald JerichauBirgitte Fink
331,96 DKK
Indbundet
(3)
Landskabsmaleren Harald Jerichau

Mere om Birgitte Fink

Du kan kun købe en enkelt bog af Birgitte Fink her hos Bog & idé. Bogen har titlen "Breve fra London". Den er udgivet af Ny Carlsbergfondet¤Strandberg Publishing på dansk. "Breve fra London" er desuden en del af serien "Kilder til Dansk Kunsthistorie".

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Vælger du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Birgitte Finks "Breve fra London"

"Breve fra London" kan købes som indbundet. En indbundet bog har normalt et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen er en del af Finks serie "Kilder til Dansk Kunsthistorie". Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Ny Carlsbergfondet¤Strandberg Publishing.

Endnu en af Birgitte Fink skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Birgitte Fink