Bog & idéBirgitte Graakjær Hjort

Bøger skrevet af Birgitte Graakjær Hjort

Læs mere om Birgitte Graakjær Hjort
3 produkter
3 produkter
Det Nye Testamentes omverden
Det Nye Testamentes OmverdenBirgitte Graakjær Hjort
163,95 DKK
EBOG
(0)
Det Nye Testamentes Omverden
Selvrealisering
BOEGERTILSTAERKPRIS
SelvrealiseringSvend Brinkmann
248,96 DKK
Hæftet
(0)
Selvrealisering
Det Nye Testamentes omverden
BOEGERTILSTAERKPRIS
Det Nye Testamentes omverdenBirgitte Graakjær Hjort
273,86 DKK
Hæftet
(0)
Det Nye Testamentes omverden

Mere om Birgitte Graakjær Hjort

Hvis du søger en bog skrevet af Birgitte Graakjær Hjort, tilbyder vi et bredt udbud til salg online hos Bog & idé. På listen nedenfor finder du Hjorts nyeste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Købt eller solgt" udgivet af Klim - "Det Nye Testamentes omverden" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Det Nye Testamentes Omverden" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Det meningsfulde liv" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Det Nye Testamentes omverden" udgivet af Aarhus Universitetsforlag

Mere om Birgitte Graakjær Hjorts bøger

Du kan bestille fem bøger af Birgitte Graakjær Hjort her hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede nu. Bøgerne fra Birgitte Graakjær Hjort kan købes i forskellige formater. Bøgerne af Hjort er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Birgitte Graakjær Hjorts "Købt eller solgt"

Hos Bog & idé er "Købt eller solgt" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Klim, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

"Det Nye Testamentes omverden" af Birgitte Graakjær Hjort

"Det Nye Testamentes omverden" er til salg som e-bog. Hvis du køber "Det Nye Testamentes omverden" som e-bog, kan du downloade den på enhver enhed, så snart du har færdiggjort dit køb. Herefter er det lige til at gå i gang med at læse den. Det er Aarhus Universitetsforlag, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Birgitte Graakjær Hjort