Bog & idéBirgitte Grønnegaard Jepsen

Bøger skrevet af Birgitte Grønnegaard Jepsen

Læs mere om Birgitte Grønnegaard Jepsen
1 produkter
1 produkter
Almindelig daglig levevis - ADL
BOEGERTILSTAERKPRIS
Almindelig daglig levevis - ADLHanne Kaae Kristensen
278,96 DKK
Hæftet
(0)
Almindelig daglig levevis - ADL

Mere om Birgitte Grønnegaard Jepsen

Bog & idé tilbyder et stort udvalg af bøger, der er skrevet af Birgitte Grønnegaard Jepsen. Nedenfor har vi listet de nyeste bøger fra Jepsen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Almindelig daglig levevis - ADL" i serien "Ergo/Munksgaard" udgivet af Gyldendal - "Basisbog i ergoterapi" udgivet af Munksgaard

Bøger skrevet af Birgitte Grønnegaard Jepsen

Birgitte Grønnegaard Jepsen har to bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede i dag. Bøgerne fra Birgitte Grønnegaard Jepsen fås i samtlige formater. Jepsens bøger er desuden udgivet i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Bestiller du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Birgitte Grønnegaard Jepsens "Almindelig daglig levevis - ADL"

Hos Bog & idé er "Almindelig daglig levevis - ADL" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er med i Jepsens serie "Ergo/Munksgaard". Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Birgitte Grønnegaard Jepsen "Basisbog i ergoterapi"

"Basisbog i ergoterapi" er tilgængelig som indbundet. En indbundet bog har typisk et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Munksgaard.
Detaljer
Fulde navn:
Birgitte Grønnegaard Jepsen