Bog & idéBirgitte Hansson

Bøger skrevet af Birgitte Hansson

Læs mere om Birgitte Hansson
1 produkter
1 produkter
Patient
PatientBirte Sigrid Glinsvad Pehn-Laursen
499,95 DKK
Indbundet
(0)
Patient

Mere om Birgitte Hansson

Her hos Bog & idé kan du vælge i mellem et stort udbud af bøger af Birgitte Hansson. På listen nedenfor ser du de seneste af Hanssons udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Patient" i serien "Grundbog i sygepleje" udgivet af Gyldendal - "Patient" udgivet af Munksgaard

Bøger af Birgitte Hansson

Du kan finde to bøger af Birgitte Hansson her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Bøgerne fra Hansson fås kun som indbundet. Bøgerne af Hansson er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Birgitte Hanssons "Patient"

Det er muligt at købe Birgitte Hanssons "Patient" som indbundet. At en bog er indbundet betyder, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil desuden ofte have smudsomslag. Bogen er en del af Hanssons serie "Grundbog i sygepleje". Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.

Birgitte Hansson "Patient"

"Patient" er til salg som indbundet. En indbundet bog har tit et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Munksgaard.
Detaljer
Fulde navn:
Birgitte Hansson