Bog & idéBirgitte Højberg

Bøger skrevet af Birgitte Højberg

Læs mere om Birgitte Højberg
2 produkter
2 produkter
Læring i praktikken
Læring i praktikkenBirgitte Højberg
529,95 DKK
Paperback
(0)
Læring i praktikken
Læring i praktikken
Læring i praktikkenBirgitte Højberg
349,95 DKK
EBOG
(0)
Læring i praktikken

Mere om Birgitte Højberg

Der er en del bøger skrevet af Birgitte Højberg til salg hos Bog & idé. På listen nedenfor ser du Højbergs nyeste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Læring i praktikken" i serien "Den professionelle pædagog" udgivet af Dafolo - "Læring i praktikken" i serien "Den professionelle pædagog" udgivet af Dafolo - "Praktik i pædagoguddannelsen" udgivet af Dafolo

Bøger skrevet af Birgitte Højberg

Birgitte Højberg har tre bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede i dag. Du kan bestille Birgitte Højberg bøger i et udvalg af formater. Højbergs bøger er desuden lavet i en serie, og så er bøgerne publiceret af Dafolo.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Læring i praktikken" af Birgitte Højberg

Hos Bog & idé er "Læring i praktikken" tilgængelig som e-bog. Med "Læring i praktikken" som e-bog kan du læse bogen når som helst og hvor som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter fuldendt køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Bogen er med i serien "Den professionelle pædagog". Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Dafolo.

"Læring i praktikken" af Birgitte Højberg

Det er muligt at købe Birgitte Højbergs "Læring i praktikken" som paperback. Det gode ved paperback er, at det bløde omslag gør, at bogen kan være nemmere at sidde med. Bogen er med i Højbergs serie "Den professionelle pædagog". Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Dafolo.
Detaljer
Fulde navn:
Birgitte Højberg