Bog & idéBirgitte Jepsen

Bøger skrevet af Birgitte Jepsen

Læs mere om Birgitte Jepsen
4 produkter
4 produkter
Coaching i organisationer
Coaching i organisationerBirgitte Jepsen
329,95 DKK
Bog
(0)
Coaching i organisationer
Coaching i organisationer
BOEGERTILSTAERKPRIS
Coaching i organisationerMargrethe Gade
368,96 DKK
Hæftet
(0)
Coaching i organisationer
Coaching i praksis
BOEGERTILSTAERKPRIS
Coaching i praksisBirgitte Jepsen
305,96 DKK
Hæftet
(0)
Coaching i praksis
Coaching i arbejdslivet
BOEGERTILSTAERKPRIS
Coaching i arbejdslivetMargrethe Gade
233,96 DKK
Bog
(0)
Coaching i arbejdslivet

Mere om Birgitte Jepsen

Birgitte Jepsen har mange bøger, der er til salg hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se seneste udgivelser fra Jepsen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Coaching i organisationer" udgivet af Hans Reitzels Forlag - "Coaching i nyt perspektiv" udgivet af Gyldendal - "Coaching i arbejdslivet" udgivet af Gyldendal - "Coaching i organisationer" udgivet af Gyldendal - "Coaching i praksis" udgivet af Gyldendal

Bøger af Birgitte Jepsen

Birgitte Jepsen har fem bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede nu. Bøgerne fra Birgitte Jepsen fås i et udvalg af formater. Bøgerne af Jepsen er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Køber du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Birgitte Jepsens "Coaching i organisationer"

Hos Bog & idé er "Coaching i organisationer" tilgængelig som e-bog (epub2). Med "Coaching i organisationer" som e-bog kan du læse bogen hvor som helst og når som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter gennemført køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Det er Hans Reitzels Forlag, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

Birgitte Jepsen "Coaching i nyt perspektiv"

Det er muligt at købe Birgitte Jepsens "Coaching i nyt perspektiv" som bog. Endnu en af Birgitte Jepsen skønne bøger, som er værd at læse. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Birgitte Jepsen