Bog & idéBirgitte Kleis

Bøger skrevet af Birgitte Kleis

Læs mere om Birgitte Kleis
5 produkter
5 produkter
Glyptotekets arkitektur
Glyptotekets arkitekturJannie Rosenberg Bendsen (red.)
349,95 DKK
Indbundet
(1)
Glyptotekets arkitektur
EFFEKT
EFFEKTArkitektur/design
229,95 DKK
Hardback
(0)
EFFEKT
Tingbjerg
BOEGERTILSTAERKPRIS
TingbjergBirgitte Kleis
290,46 DKK
Indbundet
(0)
Tingbjerg
NORD Architects
NORD ArchitectsArkitektur/design
229,95 DKK
Hardback
(0)
NORD Architects
The Architecture of the Glyptotek
BOEGERTILSTAERKPRIS
The Architecture of the GlyptotekJannie Rosenberg Bendsen (red.)
290,46 DKK
Indbundet
(0)
The Architecture of the Glyptotek

Mere om Birgitte Kleis

Her hos Bog & idé kan du vælge i mellem et stort udvalg af bøger af Birgitte Kleis. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Kleis' nyeste udgivelser.
Er du på jagt efter en bog på et bestemt sprog? Birgitte Kleis' bøger tilbydes på udvalgte sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Bakkehusene" udgivet af Strandberg Publishing - "Tingbjerg" udgivet af Strandberg Publishing - "Byggeskadefondens guide til kvalitet i boligbyggeriet" udgivet af Byggeskadefonden - "Bellahøj" udgivet af Strandberg Publishing - "THE MINICO2 HOUSES IN NYBORG" i serien "MiniCO2 houses" udgivet af Realea - "Det Vedligeholdelsesfri Hus" i serien "Mini-CO2 husene" udgivet af Realea - "Det Foranderlige Hus" i serien "Mini-CO2 husene" udgivet af Realea - "Typehuset" i serien "Mini-CO2 husene" udgivet af Realea - "Kvotehuset" i serien "Mini-CO2 husene" udgivet af Realea - "Det Vedligeholdelsesfri Hus" i serien "Mini-CO2 husene" udgivet af Realea - "Upcycle House" i serien "Mini-CO2 husene" udgivet af Realea - "Fæstningens Materialgård" udgivet af Realea - "Energi + Arkitektur" udgivet af Solar City Copenhagens Forlag

Bøger skrevet af Birgitte Kleis

Der er 13 tilgængelige bogudgivelser af Birgitte Kleis hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede i dag. Du kan bestille Birgitte Kleis bøger i samtlige formater. Kleis har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag dækker over den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Birgitte Kleis' "Bakkehusene"

Det er muligt at købe Birgitte Kleis' "Bakkehusene" som indbundet. En indbundet bog har normalt et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Det er Strandberg Publishing, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

Birgitte Kleis "Tingbjerg"

"Tingbjerg" er tilgængelig online som indbundet. En indbundet bog har typisk et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Strandberg Publishing.
Detaljer
Fulde navn:
Birgitte Kleis