Bog & idéBirgitte Krejsager

Bøger skrevet af Birgitte Krejsager

Læs mere om Birgitte Krejsager
1 produkter
1 produkter
Havehistorier i en nøddeskal
Havehistorier i en nøddeskalBirgitte Krejsager
299,95 DKK
Indbundet
(0)
Havehistorier i en nøddeskal

Mere om Birgitte Krejsager

Der er blot én bog af Birgitte Krejsager tilgængelig hos Bog & idé. Bogen hedder "Havehistorier i en nøddeskal". Det er Flaubert Publishing, der har publiceret den på dansk.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Birgitte Krejsagers "Havehistorier i en nøddeskal"

"Havehistorier i en nøddeskal" er tilgængelig online som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har tit et smudsomslag, og siderne er sammensyede. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Flaubert Publishing.

Dette er en også en skøn bog fra -, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Birgitte Krejsager