Bog & idéBirgitte Lønborg

Bøger skrevet af Birgitte Lønborg

Læs mere om Birgitte Lønborg
2 produkter
2 produkter
Dit personlige ledelsesrum
Dit personlige ledelsesrumBirgitte Lønborg
49,95 DKK
e-bog
(0)
Dit personlige ledelsesrum
Dit personlige ledelsesrum
BOEGERTILSTAERKPRIS
Dit personlige ledelsesrumDorte Cohr Lützen
269,96 DKK
Hæftet
(0)
Dit personlige ledelsesrum

Mere om Birgitte Lønborg

Der findes forskellige bøger af Birgitte Lønborg online hos Bog & idé. På listen nedenfor finder du de nyeste af Lønborgs bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Dit personlige ledelsesrum" i serien "Gyldendal public" udgivet af Gyldendal Business - "Dit personlige ledelsesrum" i serien "Gyldendal public" udgivet af Gyldendal Business

Mere om Birgitte Lønborgs bøger

Du kan bestille to bøger af Birgitte Lønborg her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Du kan bestille Birgitte Lønborg bøger i samtlige formater. Bøgerne af Lønborg er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af Gyldendal Business.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Birgitte Lønborgs "Dit personlige ledelsesrum"

Hos Bog & idé er "Dit personlige ledelsesrum" tilgængelig som e-bog. Det betyder, at du kan læse "Dit personlige ledelsesrum" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har gennemført købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Bogen er med i serien "Gyldendal public". Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal Business.

"Dit personlige ledelsesrum" af Birgitte Lønborg

Hos Bog & idé er "Dit personlige ledelsesrum" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er en del af serien "Gyldendal public". Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal Business.
Detaljer
Fulde navn:
Birgitte Lønborg