Bog & idéBirgitte Merci Lund og Dorte Blicher Møller

Bøger skrevet af Birgitte Merci Lund og Dorte Blicher Møller

Læs mere om Birgitte Merci Lund og Dorte Blicher Møller
1 produkter
1 produkter
Grundforløb HTX
BOEGERTILSTAERKPRIS
Grundforløb HTXBirgitte Merci Lund og Dorte Blicher Møller
179,96 DKK
Hæftet
(0)
Grundforløb HTX

Mere om Birgitte Merci Lund og Dorte Blicher Møller

Der findes mange bøger fra Birgitte Merci Lund og Dorte Blicher Møller tilgængelig online hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Møllers nyeste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Grundforløb HTX" udgivet af Systime - "Grundforløb HTX" udgivet af Systime - "SO HTX" udgivet af Systime

Bøger skrevet af Birgitte Merci Lund og Dorte Blicher Møller

Birgitte Merci Lund og Dorte Blicher Møller har tre bøger online her hos Bog & idé. Find din yndlings og få fingrene i den allerede i dag. Bøgerne fra Birgitte Merci Lund og Dorte Blicher Møller kan købes i forskellige formater. Møllers bøger er desuden skrevet i en serie, og de er publiceret af Systime.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag dækker over den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Grundforløb HTX" af Birgitte Merci Lund og Dorte Blicher Møller

"Grundforløb HTX" kan købes som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Systime, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

"Grundforløb HTX" af Birgitte Merci Lund og Dorte Blicher Møller

Dette er en også en fantastisk bog fra Møller, som du godt kan glæde dig til at nyde. Det er Systime, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Birgitte Merci Lund og Dorte Blicher Møller