Bog & idéBirgitte Nørgaard

Bøger skrevet af Birgitte Nørgaard

Læs mere om Birgitte Nørgaard
2 produkter
2 produkter
Strik til minimennesker
BOEGERTILSTAERKPRIS
Strik til minimenneskerBirgitte Nørgaard
132,76 DKK
Hæftet
(0)
Strik til minimennesker
Medicinhåndtering i sygepleje
Medicinhåndtering i sygeplejeAnn Lykkegaard Sørensen
399,95 DKK
Hæftet
(0)
Medicinhåndtering i sygepleje

Mere om Birgitte Nørgaard

Hvis du er på jagt efter en bog af Birgitte Nørgaard, ser du et stort sortiment på den digitale boghylde hos Bog & idé. På listen nedenfor har du Nørgaards seneste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Strik til minimennesker" udgivet af Knitwedo - "En bonderøv " udgivet af Nordtryk - "Fire elementer - to temperamenter " udgivet af Nordtryk - "Gnister af poesi " udgivet af Nordtryk - "Paul Erland " udgivet af Nordtryk - "Immunologi og transfusionsmedicin" udgivet af Munksgaard

Bøger af Birgitte Nørgaard

Du kan købe seks bøger af Birgitte Nørgaard her hos Bog & idé. Find din favorit og bestil den allerede nu. Du kan kun bestille bøgerne fra Nørgaard som hæftet. Bøgerne af Nørgaard er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Birgitte Nørgaards "Strik til minimennesker"

Det er muligt at købe Birgitte Nørgaards "Strik til minimennesker" som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Knitwedo, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

Birgitte Nørgaard "En bonderøv "

Det er muligt at købe Birgitte Nørgaards "En bonderøv " som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Nordtryk.
Detaljer
Fulde navn:
Birgitte Nørgaard