Bog & idéBirgitte Norlyk

Bøger skrevet af Birgitte Norlyk

Læs mere om Birgitte Norlyk
2 produkter
2 produkter
Corporate communication
BOEGERTILSTAERKPRIS
Corporate communicationElin Brandi Sørensen
224,96 DKK
Hæftet
(0)
Corporate communication
Lean uden grænser?
Lean uden grænser?Birgitte Norlyk
329,95 DKK
EBOG
(0)
Lean uden grænser?

Mere om Birgitte Norlyk

Her hos Bog & idé finder du et stort sortiment af bøger skrevet af Birgitte Norlyk. Nedenfor har vi listet de seneste bøger fra Norlyk.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Corporate communication" udgivet af HansReitzels - "Meanings and Messages" udgivet af HansReitzels - "Lean uden grænser?" udgivet af Hans Reitzels Forlag - "Corporate communication" udgivet af Gyldendal - "Meanings and Messages" udgivet af Gyldendal

Mere om Birgitte Norlyks bøger

Du kan bestille fem bøger af Birgitte Norlyk her hos Bog & idé. Find din favorit og køb den allerede nu. Norlyks bøger kommer i udvalgte formater. Bøgerne af Norlyk er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Bestiller du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Birgitte Norlyks "Corporate communication"

Det er muligt at købe Birgitte Norlyks "Corporate communication" som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er HansReitzels, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

"Meanings and Messages" af Birgitte Norlyk

Det er muligt at købe Birgitte Norlyks "Meanings and Messages" som e-bog (pdf-format). Hvis du køber "Meanings and Messages" som e-bog, kan du downloade den på enhver enhed, så snart du har afsluttet dit køb. Herefter er det lige til at gå i gang med at læse den. Det er HansReitzels, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Birgitte Norlyk