Bog & idéBirgitte Nymann

Bøger skrevet af Birgitte Nymann

Læs mere om Birgitte Nymann
6 produkter
6 produkter
Væk med appelsinhuden på 10 uger
Væk med appelsinhuden på 10 ugerBirgitte Nymann
99,00 DKK
e-bog
(0)
Væk med appelsinhuden på 10 uger
Træningsprogrammerne til Flad mave for altid
Træningsprogrammerne til Flad mave for altidBirgitte Nymann
19,95 DKK
e-bog
(0)
Træningsprogrammerne til Flad mave for altid
Pilates med effekt
Pilates med effektBirgitte Nymann
99,00 DKK
EBOG
(0)
Pilates med effekt
Flad mave for altid
Flad mave for altidBirgitte Nymann
109,95 DKK
EBOG
(0)
Flad mave for altid
Slankekuren
SlankekurenBirgitte Nymann
129,95 DKK
EBOG
(1)
Slankekuren
Kom af med din stress
Kom af med din stressBirgitte Nymann
99,95 DKK
EBOG
(0)
Kom af med din stress

Mere om Birgitte Nymann

Vi har hos Bog & idé flere forskellige bøger skrevet af Birgitte Nymann. På listen nedenfor har du Nymanns nyeste udgivelser.
Bøgerne fra Birgitte Nymann udbydes på samtlige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Flad mave for altid" udgivet af Politikens Forlag - "Tab fedtet punkt for punkt" udgivet af Politikens Forlag - "Politikens bog om træning med bold" udgivet af Politikens Forlag - "Slankekuren" udgivet af Politikens Forlag - "Slankekuren" udgivet af JP/Politikens Forlag - "Træningsprogrammerne til Flad mave for altid" udgivet af Politikens Forlag - "Væk med appelsinhuden på 10 uger" udgivet af Aschehoug - "Flad mave for altid" udgivet af Politikens Forlag - "Pilates med effekt" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Kom af med din stress" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Flad mave for altid" udgivet af Gyldendals Bogklubber - "Effektiv pilates 2" udgivet af Gyldendals bogklubber - "Effektiv pilates" udgivet af Gyldendals Bogklubber - "Effektiv stavgang" udgivet af Gyldendals Bogklubber - "Endnu mere flad mave" udgivet af Gyldendal - "Slankekuren" udgivet af Politikens Forlag

Birgitte Nymanns bøger

Du kan finde 16 bøger af Birgitte Nymann her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Bøgerne fra Birgitte Nymann fås i flere formater. Bøgerne af Nymann er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Birgitte Nymanns "Flad mave for altid"

"Flad mave for altid" er tilgængelig online som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Politikens Forlag, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

"Tab fedtet punkt for punkt" af Birgitte Nymann

Det er muligt at købe Birgitte Nymanns "Tab fedtet punkt for punkt" som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Politikens Forlag, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Birgitte Nymann