Bog & idéBirgitte Poulsen

Bøger skrevet af Birgitte Poulsen

Læs mere om Birgitte Poulsen
1 produkter
1 produkter
Politik og administration
BOEGERTILSTAERKPRIS
Politik og administrationJesper Dahl Kelstrup
278,96 DKK
Hæftet
(0)
Politik og administration

Mere om Birgitte Poulsen

På den digitale boghylde hos Bog & idé kan du vælge i mellem et stort antal bøger skrevet af Birgitte Poulsen. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Poulsens bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Roller og rollekonflikter - fra entydighed til flertydighed" udgivet af Roskilde Universitetsforlag - "Politik og administration" udgivet af Gyldendal - "Nye tider, nye roller?" udgivet af DJØF

Birgitte Poulsens bøger

Du kan finde tre bøger af Birgitte Poulsen her hos Bog & idé. Find din favorit og få fingrene i den allerede i dag. Du kan finde Birgitte Poulsen bøger i et udvalg af formater. Poulsens bøger er desuden lavet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Bestiller du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Roller og rollekonflikter - fra entydighed til flertydighed" af Birgitte Poulsen

Hos Bog & idé er "Roller og rollekonflikter - fra entydighed til flertydighed" tilgængelig som pdf. Hvis du endnu ikke har læst denne skønne bog fra Poulsen, kan du godt glæde dig. Det er Roskilde Universitetsforlag, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

Birgitte Poulsen "Politik og administration"

Hos Bog & idé er "Politik og administration" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Birgitte Poulsen