Bog & idéBirgitte Sally

Bøger skrevet af Birgitte Sally

Læs mere om Birgitte Sally
2 produkter
2 produkter
Personlig kommunikation
Personlig kommunikationBirgitte Sally
299,95 DKK
Hæftet
(0)
Personlig kommunikation
Tag kontakt
BOEGERTILSTAERKPRIS
Tag kontaktBirgitte Sally
179,96 DKK
Hæftet
(0)
Tag kontakt

Mere om Birgitte Sally

På den digitale boghylde hos Bog & idé ser du et stort antal bøger skrevet af Birgitte Sally. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Sallys nyeste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Smalltalk" udgivet af Gyldendal - "Personlig kommunikation" udgivet af Sally Kommunikation - "Smalltalk" udgivet af Sally Kommunikation - "Vælg fra - og bliv bedre til at vælge det rigtige til" udgivet af Gyldendal - "Tag kontakt" udgivet af Gyldendal Business - "Personlig kommunikation" udgivet af Gyldendal Business

Mere om Birgitte Sallys bøger

Der er seks tilgængelige bøger af Birgitte Sally hos Bog & idé. Find din yndlings og bestil den allerede nu. Sallys bøger fås i udvalgte formater. Sallys bøger er desuden publiceret i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Birgitte Sallys "Smalltalk"

Hos Bog & idé er "Smalltalk" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.

"Personlig kommunikation" af Birgitte Sally

"Personlig kommunikation" er tilgængelig som e-bog. Med en e-bogs-udgave af "Personlig kommunikation" kan du læse den på dine foretrukne enhed, hvor du end er. Når du har gennemført købet af bogen, kan du downloade den. Det er Sally Kommunikation, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Birgitte Sally