Bog & idéBirgitte Stoklund Larsen

Bøger skrevet af Birgitte Stoklund Larsen

Læs mere om Birgitte Stoklund Larsen
5 produkter
5 produkter
Offentlighedsteologi
BOEGERTILSTAERKPRIS
OffentlighedsteologiJonas Adelin Jørgensen m.fl. red.
207,46 DKK
Hæftet
(1)
Offentlighedsteologi
Når Bibelen oversættes
Når Bibelen oversættesBirgitte Stoklund Larsen
119,95 DKK
Hæftet
(1)
Når Bibelen oversættes
Hvad skal man tro
Hvad skal man troElse Hviid
119,95 DKK
EBOG
(0)
Hvad skal man tro
Når Bibelen oversættes
Når Bibelen oversættesBirgitte Stoklund Larsen
49,95 DKK
EBOG
(1)
Når Bibelen oversættes
Kristendommens fornuft
Kristendommens fornuftBirgitte Stoklund Larsen
119,95 DKK
EBOG
(2)
Kristendommens fornuft

Mere om Birgitte Stoklund Larsen

Der findes mange bøger af Birgitte Stoklund Larsen tilgængelig online hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de nyeste udgivelser fra Stoklund Larsen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Når Bibelen oversættes" i serien "Bibelselskabets Håndbibliotek" udgivet af Det Danske Bibelselskab - "Når Bibelen oversættes" udgivet af bibelselskabet - "Paradisskyggen" udgivet af Kristeligt Dagblad - "Kristendommens fornuft" i serien "En e-bog fra Anis" udgivet af Forlaget Anis - "Paradisskyggen" udgivet af Kristeligt Dagblads Forlag - "Kristendommens fornuft" udgivet af Anis - "Laboratorium" udgivet af Aros Underviser - "Vores barn skal døbes" i serien "." udgivet af Religionspædagogisk Forlag - "Hvad skal man tro" udgivet af People´s Press

Bøger af Birgitte Stoklund Larsen

Du kan købe ni bøger af Birgitte Stoklund Larsen her hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede i dag. Du kan købe Birgitte Stoklund Larsen bøger i et udvalg af formater. Birgitte Stoklund Larsen bøger er desuden lavet i flere forskellige serier, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger findes ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Når Bibelen oversættes" af Birgitte Stoklund Larsen

Hos Bog & idé er "Når Bibelen oversættes" tilgængelig som ebog. "Når Bibelen oversættes" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er fuldendt, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Bogen er en del af serien "Bibelselskabets Håndbibliotek". Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Det Danske Bibelselskab.

Birgitte Stoklund Larsen "Når Bibelen oversættes"

"Når Bibelen oversættes" er tilgængelig online som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er bibelselskabet, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Birgitte Stoklund Larsen